بلاگ

مدیران موفق به عنوان کوچ

مدیران موفق به عنوان کوچ

در دنیای پر نوسان امروز، مدیرانی موفق هستند که به طور مداوم مهارت‌های تخصصی و  عملکردی خود را با دنیای امروز افزایش می‌دهند.

آنها باید این مهارت را در افرادی که بر آنها نظارت می کنند نیز توسعه دهند. مدیران مانند سابق نمی‌توانند به سادگی فرمان دهند و کنترل کنند. آنها همچنین با پاداش دادن به اعضای تیم که در گذشته برای اجرای بی عیب و نقص کارها بود، موفق نخواهند شد. در عوض، با حمایت کامل ، آنها باید خود را به عنوان مربیانی که وظیفه آنها جلب اعتماد، ایجاد انگیزه و خلاقیت و یادگیری کارکنان است، تغییر دهند.

گاهی اوقات، فعالیت و عنوان رسمی شما چیز دیگری است. اما در کنار آن (یا در لایهٔ زیرین آن) مشغول کوچینگ هستید. اصطلاح مدیر در نقش کوچ یا Manager as Coach به چنین وضعیتی اشاره می‌کند.

واضح است که کار مدیر، مدیریت کردن است. از مدیر انتظار می‌رود اهداف کلان شرکت یا سازمان را تعریف کرده و همهٔ کارکنان را در راستای تحقق آن اهداف بسیج کند. اما مدیر می‌تواند نقش دیگری هم داشته باشد. او می‌تواند برای همکارانش نقش یک «کوچ» را ایفا کند.

بعید است در شرح شغل یک مدیر صریحاً اشاره شود که «شما باید کوچ همکاران خود باشید.» اما به نظر می‌رسد مدیری که بتواند چنین نقشی را به درستی ایفا کند، از ظرفیت منابع انسانی سازمان، بیشترین بهره را خواهد برد.

 یک مدیر در نقش کوچ با استفاده از مهارت پرسیدن هوشمند و قدرتمند، کارکنان را به چالش می‌کشد تا عمیق‌تر فکر کنند و بتوانند مسائل را با دید بازتری ببینند و خودشان راه‌حل مورد نظر را پیدا کنند. کوچینگ به مدیران کمک می‌کند تا نسبت به مسائل، دیدگاهی همه جانبه و بازتر داشته باشند و از این طریق مهارت‌های استدلالی کارکنان را تقویت کرده و عملکرد آنها را بهبود ببخشند.

به گفته گالوپ، متأسفانه، از هر ۱۰ مدیر، تنها ۲ نفر به طور غریزی درک واقعی از مهارت کوچینگ دارد؛ زیرا اکثر مدیران نمی دانند کوچینگ واقعا چیست.

 بسیاری از مدیران سازمان‌ها این نکته را نمی‌دانند که با تغییر یک باور در خود به راحتی می‌توانند تمامی موانع و مشکلات سازمان خود را برطرف کنند. اما نکته مثبت این است که کوچینگ را به راحتی میتوان فرا گرفت و آن را در شرکت، سازمان و یا حتی در کارگاه صنعتی خود به کار گرفت و نتایج شگفت انگیز آن را مشاهده کرد.

 اگر به عنوان یک مدیر تصمیم گرفته اید که از کوچینگ برای ارتقاء خود و سازمان خود بهره بگیرید، این نکات را به یاد داشته باشید:

 ?یادگیری مهارت های کوچینگ زمان زیادی نمی برد.

?کوچینگ با مشاوره متفاوت است!

?انتظارات و اهداف در کوچینگ روشن است.

?جلب اعتماد با شناخت بهتر تیم میسر می شود.

?صدای کارکنان  خود را بشنوید!

?کوچینگ به معنای پاسخ دادن به بازخورد کارکنان است.

 

1000 Characters left


درباره ترنج

درباره پروژه طراحی خود با ما مشورت کنید.
ما آماده ارائه راه حل های دیجیتال خلاقانه و کارآمد برای کسب و کار آنلاین شما هستیم. تعهد ، خلاقیت و کارآمیخته با شور و شوق حاصلی جز یک اثر ماندگار برای شما و ما ندارد.

با ما در تماس باشید

09118850780

info.digitoranj@gmail.com

ساری ، بلوار پاسداران ، ابتدای کوچه شهید بهرامی ، طبقه فوقانی بانک سپه